top of page

Onbegrensd Avontuur

IMG-20231106-WA0001.jpg

Wat als je een lichamelijke beperking hebt maar toch avontuurlijk bent ingesteld? Wat als je graag wil kanoen in Zweden maar niet de mogelijkheid hebt om daar te komen omdat je afhankelijk bent van anderen? Afgelopen jaar hebben wij, in samenwerking met Stichting Onbegrensd Avontuur, deze wens voor 6 mensen in vervulling laten komen. 

Met veel enthousiastme hebben wij een groep van 6 deelnemers ondersteund door 6 vrijwilligers, in de tweede week van juli 2023, op de basis mogen ontvangen voor een 5 daagse tour over de Svartalven. De start begon eigenlijk al in Nederland met een autoreis van ruim 16 uur maar eenmaal in Zweden kon dan ook hier het avontuur in Zweden beginnen.  

Vijf dagen kanoen en kajakken, overnachten in de natuur, schuilen voor de regen, de wind trotseren, kanoes en kajaks verplaatsen tijdens het landtransport, grenzen verleggen en vertrouwen op elkaar. Genieten van de natuur,  de stilte  en van het knisperen van het kampvuur, dat is Zweden, dat is genieten. Moe maar voldaan hebben we de laatste dag op camping Old Skool de week afgesloten met een heerlijke barbeque. Het was een lange heen en terugreis meer de moeite meer dan waard.

Een unieke ervaring voor de deelnemers, de vrijwilligers en voor onszelf waar we nog steeds met een warm hart aan terug denken.  Speciale dank aan Tim, Ilze en Mees van Stichting Onbegrens Avontuur die deze reis hebben vorm gegeven en tot een succes hebben gemaakt.

 

Wil je meer weten over Stichting Onbegrens Avontuur of over Old Skool ga dan naar onderstaande link voor meer informatie.

 

https://www.onbegrensdavontuur.nl/

http://www.oldskool.se/index.html

https://www.klaralvenkanot.com/

bottom of page