top of page

Over ons

Scherm­afbeelding 2023-02-21 om 11.27.21.png

Welkom!

Wie had dat gedacht dat ons leven in 2022 zo drastisch zou veranderen. Van een baan in de zorg in Apeldoorn naar een Kano en Kajak verhuurbedrijf in Zweden. Na een geweldige vakantie in Zweden een jaar daarvoor wisten we dat Nederland ons terug zou brengen in de sleur van het dagelijks leven. Fantaserend over wonen in Zweden werd onze fantasie werkelijkheid. 

Samen met onze twee jongste kinderen zijn wij in 2022 geëmigreerd naar Zweden en wonen wij in het kleine dorpje Edeback in de gemeente Hagfors. 

Genieten van de prachtige natuur, uitgestrekte bossen en meren maar bovenal, onthaasten. Wie wil dat nou niet? Een geweldig gevoel en dat willen wij graag delen met anderen.

Wat maakt ons bijzonder?

Wij zijn een familiebedrijf. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, sociaal contact en gastvrijheid. Service en dienstverlening wat in ons zit door jaren werkervaring in de zorg zal je terugvinden in hoe wij met onze gasten omgaan. We denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. 

We hopen je graag te ontvangen bij Klaralvenkanot voor een unieke kano of kajakervaring van een paar uur tot meerdere dagen. En kom je er niet helemaal uit of heb je iets anders in gedachte voor een onvergetelijke vakantie, neem dan gerust contact met ons op.

 

Vriendelijke groet,

Christian en Alinda Knulst

Plezier en avontuur

We vinden het belangrijk dat er genoten wordt. We hebben daarom ook verschillende vertrek en ophaalpunten voor een tocht. Zo kunnen we de kanotocht aanpassen op de wensen die er zijn. 

bottom of page